O Nama

Lokal iznutra

O Nama

Muzički Kombinat Smederevo

Nije trebalo dugo vremena da se stvori Kombinat. On je oduvek bio tu samo smo mi iskoristili pravi trenutak i promovisali ga na pravi način. Tako je nastalo mesto koje zrači toplinom i gradskom pričom koju naš grad zaslužuje. Kombinat je mesto u koje se vraćete uvek rado i uživate u svim čarima života na pravi način. Muzika je osnovni element Kombinata, ali kako i svi drugi koncerni i mi smo aktivni na raznim poljima. Tako da kod nas možete da čujete uvek najbolju muziku, live nastupe renomiranih bendova kao i vrhunsku selekciju DJ-eva. Svake srede kod nas se održava Remont Jam Session, na kome svi mogu slobodno da učestvuju. Umetničke izložbe, performansi, večeri Stand Up komedije i edukativne radionice na razne teme su stalna postavka naše ponude. Tako da, odvojte vreme i posetite Kombinat da zajedno menjamo stvari na bolje...

Mi pravimo najbolje žurke

Nije da se hvalimo, ali naše žurke su nadaleko poznate. Kombinacija vrhunskog zvuka i osvetljenje zajedno sa iskusnim izborom bendova i DJ-a čini da se Kombinat večeri prepričavaju. Uvek možete da očekujete dobar provod okruženi udobnim ambijentom koji je klimatizovan na profesionalni način. Naše vrlo druželjubivo osoblje će učiiniti sve da se lepo provedete u ovoj urbanoj oazi dobre muzike u centru grada.

Kontatkirajte Nas

Šta se sve kod nas radi

Kraft Pivo

Pored muzike mi smo eksperti i za pivo. Tako smo i napravili naše superiorno Remont pivo. Vredno je pomenuti da je to ekskluzuvno pivo Kombinata i samo uz njega možete da osetite pravu kombinaciju.

Muzička Edukacija

Decenije muzičkog iskustva pretočene u edukaciju nove generacije. Magija muzike samo za prave ljubitelje dobrog zvuka.

Proslave

Nalazimo se u strogom centru grada u pešačkoj zoni. Vaše je samo da nas kontakritate mi sređujemo atmosferu i ostale elemente .

Nastupi bendova

Do sada smo ugostili mnogobrojne vrhunske bendove i izvođače. Naš fokus nisu samo afirmisani i poznati muzičari već nalazimo prostora i za alternativne izvođače.

Remont Jam Session

Biser naše ponude, jedinstveni i jedini jam session u okolini. Svirka koje je otvorena za sve i za koju ljudi dolaze iz drugih gradova kod nas. 

DJ večeri

Ono što treba da znate je da se za naše DJ večeri uvek traži mesto više.