O Nama

Lokal iznutra

O Nama

Muzički Kombinat Smederevo

 Kombinat je mesto u koje se vraćete uvek rado i uživate u svim čarima života na pravi način. Muzika je osnovni element Kombinata, ali kako i svi drugi koncerni i mi smo aktivni na raznim poljima. Tako da kod nas možete da čujete uvek najbolju muziku, live nastupe renomiranih bendova kao i vrhunsku selekciju DJ-eva. Svake srede kod nas se održava Remont Jam Session, na kome svi mogu slobodno da učestvuju. Umetničke izložbe, performansi, večeri Stand Up komedije i edukativne radionice na razne teme su stalna postavka naše ponude. Tako da, odvojte vreme i posetite Kombinat da zajedno menjamo stvari na bolje...

Mi pravimo najbolje žurke

Nije da se hvalimo, ali naše žurke su nadaleko poznate. Naše vrlo druželjubivo osoblje će učiiniti sve da se lepo provedete u ovoj urbanoj oazi dobre muzike u centru grada.

Kontatkirajte Nas

Šta se sve kod nas radi

Kraft Pivo

Pored muzike mi smo za još neštos eksperti, eksperti smo i za pivo. Tako smo i napravili naše superiorno Remont pivo koje možete da probate samo kod nas.

Muzička Edukacija

Decenije muzičkog iskustva pretočene u edukaciju nove generacije. Magija muzike samo za prave ljubitelje dobrog zvuka.

Proslave

Nalazimo se u strogom centru grada u pešačkoj zoni. Vaše je samo da nas kontakritate mi sređujemo atmosferu i ostale elemente .

Nastupi bendova

Do sada smo ugostili mnogobrojne vrhunske bendove i izvođače.

Remont Jam Session

Biser naše ponude, jedinstveni i jedini jam session u okolini.

DJ večeri

Ono što treba da znate je da se za naše DJ večeri uvek traži mesto više.

 

Scroll to Top